Flat Preloader Icon

Buitenzijde Gebouwen

Reinigen van de buitenkant

De buitenzijde van uw woning of kantoorgebouw vraagt de nodige zorg. Elke steen, elk profiel, eender welk bouwmateriaal vergt een aparte reinigingstechniek. Een handmatige reiniging met de juiste producten, een osmosereiniging voor materialen die geen detergenten verdragen, of een unieke warmwaterhogedrukreiniging met machines met speciale stoomfunctie. Wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn.

Dakreiniging

schoonmaak nemegheer

Daken worden niet alleen gereinigd om van esthetische redenen, de behandeling biedt bovendien een aantal langdurige voordelen.
Onze medewerkers zijn allen opgeleid om de vochtwerende functie van uw dak te herstellen en om deze opnieuw een nette, nieuwe indruk te geven.

Gevelreiniging

Het reinigen van gevels gebeurt uiterst secuur met chemische en warm water hogedrukreiniging. Na een vaste prijsbepaling komen onze medewerkers langs om uw gevel opnieuw van een frisse indruk te voorzien. Wij zijn in staat om chemisch te reinigen met pasta’s als in het afstomen onder hoge druk.

Terrasreiniging

Terrassen afstomen onder hoge temperaturen is niet alleen nefast voor mosvorming, Uw terrastegels krijgen hun oorspronkelijke kleur terug. Bovendien vegen wij op aanvraag wit zand tussen de voegen voor een nagelnieuwe look.

Reinigen van zonnepanelen met osmosewater

reinigen zonnepannelen

Zonnepanelen reinigen kan enkel met osmosewater. Dergelijke reiniging verhoogt niet alleen de levensduur van uw panelen, het rendement zal na reiniging ook een stuk hoger liggen. Wij hebben een osmosetank waardoor wij snel en efficiënt zonnepanelen kunnen reinigen. U hoeft zelfs niet thuis te zijn.

Reinigen van zwembadrolluiken

reinigen zwembad

Zwembadrolluiken zijn onderhevig aan tal van omgevingsfactoren waardoor er al snel algen-en kalkvorming optreedt. Eerst worden de luiken afgestoomd, vervolgens verneveld met een biologisch afbreekbare ontkalker en tot slot nogmaals afgestoomd onder warm water hogedrukreiniging.

Onkruidverdelging door stoomreiniging

schoonmaak nemegheer

Pesticiden om onkruid te verdelgen zijn vandaag uit den boze. Een evenwaardige en moderne techniek bestaat er in het onkruid te doden door verbranding. Door onkruid af te stomen op heel hoge temperaturen wordt onkruid meteen gedood. Onze trailers kunnen deze werken zonder moeite aan.

Reinigen van dakgoten

schilderwerken nemegheer

De werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, mét de juiste producten die uw PVC er weer helemaal als nieuw laat uitzien.

Niet gevonden waar u naar zocht?