Flat Preloader Icon

Gespecialiseerde Reiniging

Jarenlange ervaring in reiniging

Flexibele en snelle service

Opgeleid en bekwaam personeel

Combineerbare diensten

Droogijsstralen

Met deze revolutionaire techniek worden onder druk CO2-korrels op een oppervlak geschoten. Na botsing met het oppervlak lossen de bevroren ijspellets op in een onschadelijk, niet brandbaar, geurloos en natuurlijk gas.  Speciaal geschikt voor het reinigen van machines in fabrieken waar bv. water niet gebruikt kan worden.

Dieptereiniging vloeren

Met de juiste aangepaste producten en machines kunnen wij elk type vloer opnieuw in zijn originele staat omtoveren.

Reinigen polybetonvloeren

Verwijderen van curing, boenen van polybetonvloeren,… Wilt u meer mat of meer glans op uw polybetonvloer, wij kunnen deze werken perfect aan.

Saneren gebouwen

Gebouwen die jarenlang verwaarloosd werden, kunnen door ons weer leeggehaald, ontsmet, en gereinigd worden.  

Opkuis na brand-, rook- en waterschade

Een van onze specialiteiten! Door onze snelle service kan u meteen een offerte ontvangen voor niet alleen het opkuisen van de brand-, rook- of waterschade, maar ook voor het renoveren van het beschadigde pand. Ook de inboedel reinigen wij weer helemaal als nieuw.

Opwaarderen aluminiumafwerking

Met een heel specifieke reinigingsmethode in drie stappen kunnen wij aluminium schrijnwerk er opnieuw helemaal als nieuw laten uitzien.

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging gaat veel verder dan oppervlakkig schoonmaken van tapijten. Met ons gespecialiseerd materiaal zijn we in staat om tapijten tot diep in de vezel te reinigen. 

Stoomreinigen meubilair

Door meubels te stoomreinigen, gaan we alle onreinheden grondig wegwerken. Achteraf lijken de meubels weer als nieuw.

persbericht

Schoonmaak Nemegheer verwelkomt een nieuwe zaakvoerder en neemt samen met de volgende generatie het bedrijf over

Schoonmaak- en dienstenbedrijf Nemegheer staat sinds 1986 bekend als de specialist in schoonmaak en reiniging. Het bedrijf, met familiaal karakter, heeft een ijzersterke reputatie voor alle soorten onderhoud met een klantenbestand over heel België. De fakkel wordt vanaf 16 april overgedragen door oprichter en bezieler Tom Nemegheer aan zijn dochter Zoë en Wolf Vandekerckhove.

Tom Nemegheer: “Ik ben zeer tevreden om mijn levenswerk over te kunnen dragen aan een complementair team. Mijn dochter Zoë kent de sector en heeft de nodige bedrijfsspecifieke kennis. Daarnaast zal Wolf met zijn financiële en managementervaring het bedrijf verder kunnen ondersteunen in zijn groei.”

Wolf Vandekerckhove is klaar om zijn ervaring als investeringsmanager in een ondernemende family office nu verder te zetten bij Nemegheer. “Ik was al even op zoek naar een bedrijf om mee mijn schouders onder te zetten en ben dan ook zeer blij dat ik dit met Nemegheer gevonden heb. Ik kijk ernaar uit om samen met Zoë het bedrijf verder te laten evolueren.”

Zoë Nemegheer groeide als het ware op in het familiebedrijf en is verheugd om haar traject verder te zetten met Wolf: “Ik ben enthousiast om met Wolf een business partner te hebben met een andere achtergrond en professionele ervaring, waardoor we het bedrijf verder kunnen voorbereiden op de toekomst.”