Flat Preloader Icon

Periodiek Onderhoud

Glasreiniging

Al onze medewerkers hebben een grondige opleiding genoten om in alle omstandigheden ramen te wassen. Wij komen vooraf langs voor een vaste prijsbepaling. U bepaalt de frequentie, zowel voor de binnen- als de buitenzijde van uw ramen, alsook het tussenglas binnenin het gebouw. Wij beschikken over gespecialiseerde uitrusting waarmee we alle soorten ramen aankunnen én waarmee ook de omlijstingen worden gereinigd. Dagelijks vertrekt een gespecialiseerd team op ronde volgens een strak en efficiënt schema.

Periodiek onderhoud van kantoren en gebouwen

Schoonmaak van kantoren, sanitaire ruimtes, werfcontainers, gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen, openbare ruimtes, winkels, scholen, bankinstellingen, zorgcentra,… U hoeft zich om niks meer te bekommeren. Onze medewerkers hebben alle materiaal en producten bij om snel en efficiënt te werken. Voor of tijdens de kantooruren? Onze planning zorgt voor het best mogelijke tijdstip.

nemegheer boenen

Machinaal vegen en schuren van vloeren


Met de juiste machines, en de juiste producten zijn wij gespecialiseerd in het machinaal reinigen van elk type vloer. Bovendien kunnen wij als geen ander curing verwijderen van polybetonvloeren en deze opnieuw in de boenwas zetten.

schoonmaak nemegheer

Onderhoud parkings, ondergrondse garages,...


Schoonmaakbedrijf Nemegheer staat in voor het dagelijkse of periodieke onderhoud van parkings. Zowel winkelparkings als ondergrondse parkings van appartementsgebouwen worden met het juiste materiaal schoon gehouden.