Flat Preloader Icon

Periodiek Onderhoud

Glasreiniging

Al onze medewerkers hebben een grondige opleiding genoten om in alle omstandigheden ramen te wassen. Wij komen vooraf langs voor een vaste prijsbepaling. U bepaalt de frequentie, zowel voor de binnen- als de buitenzijde van uw ramen, alsook het tussenglas binnenin het gebouw. Wij beschikken over gespecialiseerde uitrusting waarmee we alle soorten ramen aankunnen én waarmee ook de omlijstingen worden gereinigd. Dagelijks vertrekt een gespecialiseerd team op ronde volgens een strak en efficiënt schema.

Periodiek onderhoud van kantoren en gebouwen

Schoonmaak van kantoren, sanitaire ruimtes, werfcontainers, gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen, openbare ruimtes, winkels, scholen, bankinstellingen, zorgcentra,… U hoeft zich om niks meer te bekommeren. Onze medewerkers hebben alle materiaal en producten bij om snel en efficiënt te werken. Voor of tijdens de kantooruren? Onze planning zorgt voor het best mogelijke tijdstip.

nemegheer boenen

Machinaal vegen en schuren van vloeren


Met de juiste machines, en de juiste producten zijn wij gespecialiseerd in het machinaal reinigen van elk type vloer. Bovendien kunnen wij als geen ander curing verwijderen van polybetonvloeren en deze opnieuw in de boenwas zetten.

schoonmaak nemegheer

Onderhoud parkings, ondergrondse garages,...


Schoonmaakbedrijf Nemegheer staat in voor het dagelijkse of periodieke onderhoud van parkings. Zowel winkelparkings als ondergrondse parkings van appartementsgebouwen worden met het juiste materiaal schoon gehouden.

persbericht

Schoonmaak Nemegheer verwelkomt een nieuwe zaakvoerder en neemt samen met de volgende generatie het bedrijf over

Schoonmaak- en dienstenbedrijf Nemegheer staat sinds 1986 bekend als de specialist in schoonmaak en reiniging. Het bedrijf, met familiaal karakter, heeft een ijzersterke reputatie voor alle soorten onderhoud met een klantenbestand over heel België. De fakkel wordt vanaf 16 april overgedragen door oprichter en bezieler Tom Nemegheer aan zijn dochter Zoë en Wolf Vandekerckhove.

Tom Nemegheer: “Ik ben zeer tevreden om mijn levenswerk over te kunnen dragen aan een complementair team. Mijn dochter Zoë kent de sector en heeft de nodige bedrijfsspecifieke kennis. Daarnaast zal Wolf met zijn financiële en managementervaring het bedrijf verder kunnen ondersteunen in zijn groei.”

Wolf Vandekerckhove is klaar om zijn ervaring als investeringsmanager in een ondernemende family office nu verder te zetten bij Nemegheer. “Ik was al even op zoek naar een bedrijf om mee mijn schouders onder te zetten en ben dan ook zeer blij dat ik dit met Nemegheer gevonden heb. Ik kijk ernaar uit om samen met Zoë het bedrijf verder te laten evolueren.”

Zoë Nemegheer groeide als het ware op in het familiebedrijf en is verheugd om haar traject verder te zetten met Wolf: “Ik ben enthousiast om met Wolf een business partner te hebben met een andere achtergrond en professionele ervaring, waardoor we het bedrijf verder kunnen voorbereiden op de toekomst.”